Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa ar komerciālo oregano, 30 g/ kg

Oil with commercial oregano, 30 g/ kg

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Tauki, kopējie (FAT):  100 g 0
Piesātinātās taukskābes (FASAT):  7,53 g 0
Mononepiesātinātās taukskābes (FAMS):  61,59 g 0
Polinepiesātinātās taukskābes (FAPU):  30,66 g 0
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  4,73 g 0
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  1,86 g 0
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,61 g 0
C 22:0 (F22:0):  0,33 g 0
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  0,2 g 0
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  59,95 g 0
C 20:1 n-11 (F20:1 CN11):  1,13 g 0
Erukskābe (F22:1 CN9/TN9):  0,51 g 0
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  20,59 g 0
C 18:3 n-3, linolēnskābe (F18:3 CN3/ TTTN3):  10,07 g 0

ID kods: 0650

MM88 Informācijas tehnoloģijas