Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, nesildīta

Oil, unheated

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Tauki, kopējie (FAT):  100 g 0
Piesātinātās taukskābes (FASAT):  9,19 g 0
Mononepiesātinātās taukskābes (FAMS):  61,23 g 0
Polinepiesātinātās taukskābes (FAPU):  29,27 g 0
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  6,42 g 0
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  1,93 g 0
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,59 g 0
C 22:0 (F22:0):  0,25 g 0
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  0,22 g 0
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  59,55 g 0
C 20:1 n-11 (F20:1 CN11):  1,48 g 0
Erukskābe (F22:1 CN9/TN9):  0,20 g 0
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  19,47 g 0
C 18:3 n-3, linolēnskābe (F18:3 CN3/ TTTN3):  9,8 g 0

ID kods: 0644

MM88 Informācijas tehnoloģijas