Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, rapšu, "OiliO"

Rapeseed oil, "OiliO"

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  828 kcal 0
Enerģija (ENERC):  3400 kJ 50
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  0 g 50
Tauki, kopējie (FAT):  92 g 50
Piesātinātās taukskābes (FASAT):  7 g 50
Mononepiesātinātās taukskābes (FAMS):  57 g 50
Polinepiesātinātās taukskābes (FAPU):  28 g 50
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  0 g 50
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  6,348 g 14
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  2,484 g 14
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,552 g 14
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  0,184 g 14
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  43,24 g 14
Erukskābe (F22:1 CN9/TN9):  0,368 g 14
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  29,16 g 14
C 18:3 n-3, linolēnskābe (F18:3 CN3/ TTTN3):  8,28 g 14

ID kods: [0430]

MM88 Informācijas tehnoloģijas