Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, rieksti, sēklas

Eļļa, sildīta

Oil, heated

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Tauki, kopējie (FAT):  100 g 0
Piesātinātās taukskābes (FASAT):  10,42 g 0
Mononepiesātinātās taukskābes (FAMS):  58,97 g 0
Polinepiesātinātās taukskābes (FAPU):  30,6 g 0
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  6,24 g 0
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  3,3 g 0
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,68 g 0
C 22:0 (F22:0):  0,2 g 0
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  0,18 g 0
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  57,47 g 0
C 20:1 n-11 (F20:1 CN11):  1,35 g 0
Erukskābe (F22:1 CN9/TN9):  0,15 g 0
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  20,4 g 0
C 18:3 n-3, linolēnskābe (F18:3 CN3/ TTTN3):  10,2 g 0

ID kods: 0645

MM88 Informācijas tehnoloģijas