Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", cepti cepeškrāsnī, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Brasla", baked in oven

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  135,5 kcal 0
Enerģija (ENERC):  566,8 kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  2,91 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  0,37 g 0
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  30,1 g 0
Balastvielas (CELLU):  1,06 g 0
Vitamīns C (VITC):  3,03 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,175 g 0
Glikoze (GLUS):  0,526 g 0
Saharoze (SUCS):  0,54 g 0
Ciete (STARCH):  28,9 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,064 g 38
Leicīns (LEU):  0,16 g 38
Lizīns (LYS):  0,275 g 38
Metionīns (MET):  0,035 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,119 g 38
Tirozīns (TYR):  0,152 g 38
Treonīns (THR):  0,142 g 38
Valīns (VAL):  0,116 g 38
Arginīns (ARG):  0,257 g 38
Histidīns (HIS):  0,088 g 38
Alanīns (ALA):  0,104 g 38
Aspartāmskābe:  0,8 g 38
Glutamīnskābe:  0,562 g 38
Glicīns:  0,055 g 38
Prolīns (PRO):  0,123 g 38
Serīns (SER):  0,139 g 38

ID kods: [0537]

MM88 Informācijas tehnoloģijas