Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", cepti fritīrā, jaunie (tikko novākti)

Potatoes "Brasla", deep fat fried

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  264,5 kcal 0
Enerģija (ENERC):  1106, kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  3,63 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  9,1 g 0
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  40 g 0
Balastvielas (CELLU):  2,6 g 0
Vitamīns C (VITC):  8,3 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,15 g 0
Glikoze (GLUS):  0,42 g 0
Saharoze (SUCS):  0,75 g 0
Ciete (STARCH):  40,41 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,06 g 38
Leicīns (LEU):  0,15 g 38
Lizīns (LYS):  0,12 g 38
Metionīns (MET):  0,038 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,09 g 38
Tirozīns (TYR):  0,12 g 38
Treonīns (THR):  0,12 g 38
Valīns (VAL):  0,08 g 38
Arginīns (ARG):  0,17 g 38
Histidīns (HIS):  0,06 g 38
Alanīns (ALA):  0,1 g 38
Aspartāmskābe:  0,4 g 38
Glutamīnskābe:  0,36 g 38
Glicīns:  0,08 g 38
Prolīns (PRO):  0,12 g 38
Serīns (SER):  0,1 g 38

ID kods: [0567]

MM88 Informācijas tehnoloģijas