Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", cepti fritīrā, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Brasla", deep fat fried

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  224,7 kcal 0
Enerģija (ENERC):  940 kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  3,59 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  9,04 g 0
Balastvielas (CELLU):  1,47 g 0
Vitamīns C (VITC):  4,25 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,11 g 0
Glikoze (GLUS):  0,39 g 0
Saharoze (SUCS):  0,43 g 0
Ciete (STARCH):  31,22 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,059 g 38
Leicīns (LEU):  0,166 g 38
Lizīns (LYS):  0,162 g 38
Metionīns (MET):  0,035 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,129 g 38
Tirozīns (TYR):  0,14 g 38
Treonīns (THR):  0,127 g 38
Valīns (VAL):  0,108 g 38
Arginīns (ARG):  0,193 g 38
Histidīns (HIS):  0,067 g 38
Alanīns (ALA):  0,081 g 38
Aspartāmskābe:  0,924 g 38
Glutamīnskābe:  0,61 g 38
Glicīns:  0,046 g 38
Prolīns (PRO):  0,114 g 38
Serīns (SER):  0,126 g 38

ID kods: [0547]

MM88 Informācijas tehnoloģijas