Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", cepti uz pannas, jaunie (tikko novākti)

Potatoes "Brasla", shallow fried

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  162 kcal 0
Enerģija (ENERC):  679 kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  2,8 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  4,9 g 0
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  26,8 g 0
Balastvielas (CELLU):  1,11 g 0
Vitamīns C (VITC):  5,46 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,13 g 0
Glikoze (GLUS):  0,42 g 0
Saharoze (SUCS):  0,57 g 0
Ciete (STARCH):  25,53 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,04 g 38
Leicīns (LEU):  0,11 g 38
Lizīns (LYS):  0,09 g 38
Metionīns (MET):  0,029 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,07 g 38
Tirozīns (TYR):  0,07 g 38
Treonīns (THR):  0,1 g 38
Valīns (VAL):  0,07 g 38
Arginīns (ARG):  0,17 g 38
Histidīns (HIS):  0,04 g 38
Alanīns (ALA):  0,07 g 38
Aspartāmskābe:  0,37 g 38
Glutamīnskābe:  0,31 g 38
Glicīns:  0,05 g 38
Prolīns (PRO):  0,06 g 38
Serīns (SER):  0,07 g 38

ID kods: [0562]

MM88 Informācijas tehnoloģijas