Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", cepti uz pannas, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Brasla", shallow fried

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  142 kcal 0
Enerģija (ENERC):  594 kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  2,6 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  3,8 g 0
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  24,3 g 0
Balastvielas (CELLU):  0,98 g 0
Vitamīns C (VITC):  4,58 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,13 g 0
Glikoze (GLUS):  0,53 g 0
Saharoze (SUCS):  0,41 g 0
Ciete (STARCH):  23,2 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,051 g 38
Leicīns (LEU):  0,147 g 38
Lizīns (LYS):  0,133 g 38
Metionīns (MET):  0,035 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,093 g 38
Tirozīns (TYR):  0,118 g 38
Treonīns (THR):  0,111 g 38
Valīns (VAL):  0,093 g 38
Arginīns (ARG):  0,183 g 38
Histidīns (HIS):  0,057 g 38
Alanīns (ALA):  0,068 g 38
Aspartāmskābe:  0,738 g 38
Glutamīnskābe:  0,495 g 38
Glicīns:  0,042 g 38
Prolīns (PRO):  0,096 g 38
Serīns (SER):  0,105 g 38

ID kods: [0542]

MM88 Informācijas tehnoloģijas