Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Brasla", svaigi, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Brasla", fresh, during storage

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  88 kcal 0
Enerģija (ENERC):  367 kJ 0
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  2 g 0
Tauki, kopējie (FAT):  0,12 g 0
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  19,7 g 0
Balastvielas (CELLU):  1,85 g 0
Vitamīns C (VITC):  5,71 mg 0
Fruktoze (FRUS):  0,096 g 0
Glikoze (GLUS):  0,42 g 0
Saharoze (SUCS):  0,41 g 0
Ciete (STARCH):  18,4 g 0
Izoleicīns (ILE):  0,056 g 38
Leicīns (LEU):  0,11 g 38
Lizīns (LYS):  0,18 g 38
Metionīns (MET):  0,024 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,084 g 38
Tirozīns (TYR):  0,106 g 38
Treonīns (THR):  0,113 g 38
Valīns (VAL):  0,073 g 38
Arginīns (ARG):  0,156 g 38
Histidīns (HIS):  0,066 g 38
Alanīns (ALA):  0,07 g 38
Aspartāmskābe:  0,596 g 38
Glutamīnskābe:  0,401 g 38
Glicīns:  0,038 g 38
Prolīns (PRO):  0,1 g 38
Serīns (SER):  0,112 g 38

ID kods: [0532]

MM88 Informācijas tehnoloģijas