Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Madara", cepti cepeškrāsnī, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Madara", baked in oven

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Izoleicīns (ILE):  0,057 g 38
Leicīns (LEU):  0,134 g 38
Lizīns (LYS):  0,225 g 38
Metionīns (MET):  0,029 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,099 g 38
Tirozīns (TYR):  0,109 g 38
Treonīns (THR):  0,12 g 38
Valīns (VAL):  0,087 g 38
Arginīns (ARG):  0,272 g 38
Histidīns (HIS):  0,064 g 38
Alanīns (ALA):  0,077 g 38
Aspartāmskābe:  0,703 g 38
Glutamīnskābe:  0,518 g 38
Glicīns:  0,044 g 38
Prolīns (PRO):  0,102 g 38
Serīns (SER):  0,119 g 38

ID kods: [0536]

MM88 Informācijas tehnoloģijas