Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi un kartupeļu ēdieni

Kartupeļi "Madara", cepti fritīrā, pēc uzglabāšanas

Potatoes "Madara", deep fat fried

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Izoleicīns (ILE):  0,063 g 38
Leicīns (LEU):  0,171 g 38
Lizīns (LYS):  0,169 g 38
Metionīns (MET):  0,039 g 38
Fenīlalalīns (PHE):  0,14 g 38
Tirozīns (TYR):  0,16 g 38
Treonīns (THR):  0,129 g 38
Valīns (VAL):  0,108 g 38
Arginīns (ARG):  0,184 g 38
Histidīns (HIS):  0,065 g 38
Alanīns (ALA):  0,088 g 38
Aspartāmskābe:  0,89 g 38
Glutamīnskābe:  0,585 g 38
Glicīns:  0,049 g 38
Prolīns (PRO):  0,116 g 38
Serīns (SER):  0,128 g 38

ID kods: [0546]

MM88 Informācijas tehnoloģijas