Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Piens un piena produkti » Jogurts

Jogurts

Jogurts, ar plūmju un maizes piedevu, Lakto"

Ražotājs: Ražotājs: A/S "Rīgas piena kombināts" Bauskas iela 180, Rīga, LV-1004, Latvija, T: 7066888, fakss: 7860037, ww.rpk.lv

Saturs: Sastāvs: vājpiens, rupjmaizes - melno plūmju piedeva 16% (satur stabilizētājus: pektīnu, ksantana sveķus, melno plūmju aromātu, konservantu: kālija sorbātu), auzu pārslas, kaltēti topinambūri (satur 59,5% inulīnu), pienskābes baktēriju ieraugs, ferments. Neto svars: 230 g.

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  161 kcal 0
Enerģija (ENERC):  685 kJ 50
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  2 g 50
Tauki, kopējie (FAT):  1 g 50
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  36,1 g 50

ID kods: [0368]

MM88 Informācijas tehnoloģijas