Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Piens un piena produkti » Piens

Piens

Piens, pasterizēts, 2,5%

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  55 kcal 8
Enerģija (ENERC):  230 kJ 8
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  3,2 g 8
Tauki, kopējie (FAT):  2,5 g 8
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  4,7 g 8
Minerālvielas (ALC):  0,7 g 8
Kalcijs, Ca (CA):  1180 mg 8
C 12:0, laurīnskābe (F12:0):  2,4 g 8
C 14:0, miristīnskābe (F14:0):  11,9 g 8
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  38,2 g 8
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  11,8 g 8
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,7 g 8
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  1,6 g 8
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  25,1 g 8
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  1,5 g 8
Ūdens (WATER):  88,7 g 8

ID kods: [0573]

MM88 Informācijas tehnoloģijas