Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Piens un piena produkti » Piens

Piens

Piens, pasterizēts, 3,5%

Milk, 3,5%

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Enerģija (ENERC):  64 kcal 7
Enerģija (ENERC):  268 kJ 7
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  3,3 g 7
Tauki, kopējie (FAT):  3,5 g 7
Ogļhidrāti, kopējie (CHO):  4,6 g 7
Minerālvielas (ALC):  0,7 g 7
Kalcijs, Ca (CA):  1485 mg 7
C 12:0, laurīnskābe (F12:0):  2,1 g 7
C 14:0, miristīnskābe (F14:0):  11,9 g 7
C 16:0, palmitīnskābe (F16:0):  38,7 g 7
C 18:0, stearīnskābe (F18:0):  11,8 g 7
C 20:0, arahīnskābe (F20:0):  0,6 g 7
C 16:1, palmitooleīnskābe, (F16:1):  1,5 g 7
C 18:1 n-9, oleīnskābe (F18:1 CN9):  25,2 g 7
C 18:2 n-6, linolskābe (F18:2 TTN6):  2 g 7
Ūdens (WATER):  87,8 g 7

ID kods: [0572]

MM88 Informācijas tehnoloģijas