Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Auzu pārslu, hidrolizētu, nešķīstošās frakcijas sausnā

Oat flakes, hydrolysed, in dry matter of iinsoluble fraction

Ražotājs: A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  19,4 g 57
Tauki, kopējie (FAT):  7,13 g 57
Balastvielas (CELLU):  3,78 g 57
Izoleicīns (ILE):  0,4 g 57
Leicīns (LEU):  1,28 g 57
Lizīns (LYS):  0,62 g 57
Metionīns (MET):  0,2 g 57
Fenīlalalīns (PHE):  0,92 g 57
Tirozīns (TYR):  0,67 g 57
Treonīns (THR):  0,56 g 57
Valīns (VAL):  0,55 g 57
Arginīns (ARG):  1,06 g 57
Histidīns (HIS):  0,52 g 57
Alanīns (ALA):  0,91 g 57
Glutamīnskābe:  4,55 g 57
Glicīns:  0,87 g 57
Prolīns (PRO):  1,02 g 57
Serīns (SER):  0,8 g 57

ID kods: 0632

MM88 Informācijas tehnoloģijas