Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Kviešu maize, ar 10% griķu miltu piedevu

Wheat bread, with 10% buckwheat flour additive

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  12,90 g 52
Balastvielas (CELLU):  1,8 g 52
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA):  0,385 mg 52
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF):  0,148 mg 52
Niacīns PP (NIAEQ):  5,3 mg 52
Ciete (STARCH):  70,88 g 52
Izoleicīns (ILE):  0,15 g 52
Leicīns (LEU):  0,42 g 52
Lizīns (LYS):  0,11 g 52
Metionīns (MET):  0,05 g 52
Cistīns (CYS):  0,02 g 52
Fenīlalalīns (PHE):  0,33 g 52
Tirozīns (TYR):  0,34 g 52
Treonīns (THR):  0,15 g 52
Valīns (VAL):  0,18 g 52
Arginīns (ARG):  0,14 g 52
Histidīns (HIS):  0,14 g 52
Alanīns (ALA):  0,16 g 52
Aspartāmskābe:  0,42 g 52
Glutamīnskābe:  0,75 g 52
Glicīns:  0,25 g 52
Prolīns (PRO):  0,75 g 52
Serīns (SER):  0,27 g 52
Ūdens (WATER):  42,69 g 52

ID kods: 0612

MM88 Informācijas tehnoloģijas