Kviešu maize, ar 10% griķu miltu piedevu
Wheat bread, with 10% buckwheat flour additive
|
Daudz. |
Mērv. |
Datu avots |
Kval. nov. |
Olbaltumvielas, kopējās (PROT): |
12,90 |
g |
52 |
|
Balastvielas (CELLU): |
1,8 |
g |
52 |
|
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA): |
0,385 |
mg |
52 |
|
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF): |
0,148 |
mg |
52 |
|
Niacīns PP (NIAEQ): |
5,3 |
mg |
52 |
|
Ciete (STARCH): |
70,88 |
g |
52 |
|
Izoleicīns (ILE): |
0,15 |
g |
52 |
|
Leicīns (LEU): |
0,42 |
g |
52 |
|
Lizīns (LYS): |
0,11 |
g |
52 |
|
Metionīns (MET): |
0,05 |
g |
52 |
|
Cistīns (CYS): |
0,02 |
g |
52 |
|
Fenīlalalīns (PHE): |
0,33 |
g |
52 |
|
Tirozīns (TYR): |
0,34 |
g |
52 |
|
Treonīns (THR): |
0,15 |
g |
52 |
|
Valīns (VAL): |
0,18 |
g |
52 |
|
Arginīns (ARG): |
0,14 |
g |
52 |
|
Histidīns (HIS): |
0,14 |
g |
52 |
|
Alanīns (ALA): |
0,16 |
g |
52 |
|
Aspartāmskābe: |
0,42 |
g |
52 |
|
Glutamīnskābe: |
0,75 |
g |
52 |
|
Glicīns: |
0,25 |
g |
52 |
|
Prolīns (PRO): |
0,75 |
g |
52 |
|
Serīns (SER): |
0,27 |
g |
52 |
|
Ūdens (WATER): |
42,69 |
g |
52 |
|
ID kods: 0612
|
|
|