Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Kviešu maize, ar 15% griķu miltu piedevu

Wheat bread, with 15% buckwheat flour additive

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  12,94 g 52
Balastvielas (CELLU):  2,06 g 52
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA):  0,424 mg 52
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF):  0,178 mg 52
Niacīns PP (NIAEQ):  5,437 mg 52
Ciete (STARCH):  73,28 g 52
Izoleicīns (ILE):  0,16 g 52
Leicīns (LEU):  0,47 g 52
Lizīns (LYS):  0,11 g 52
Metionīns (MET):  0,08 g 52
Cistīns (CYS):  0,02 g 52
Fenīlalalīns (PHE):  0,38 g 52
Tirozīns (TYR):  0,42 g 52
Treonīns (THR):  0,15 g 52
Valīns (VAL):  0,13 g 52
Arginīns (ARG):  0,12 g 52
Histidīns (HIS):  0,14 g 52
Alanīns (ALA):  0,18 g 52
Aspartāmskābe:  0,49 g 52
Glutamīnskābe:  0,7 g 52
Glicīns:  0,26 g 52
Prolīns (PRO):  0,7 g 52
Serīns (SER):  0,28 g 52
Ūdens (WATER):  42,82 g 52

ID kods: 0613

MM88 Informācijas tehnoloģijas