Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Kviešu maize, ar 20% auzu miltu piedevu

Wheat bread, with 20% oat flour additive

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Olbaltumvielas, kopējās (PROT):  13,66 g 52
Balastvielas (CELLU):  0,76 g 52
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA):  0,45 mg 52
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF):  0,249 mg 52
Niacīns PP (NIAEQ):  4,420 mg 52
Ciete (STARCH):  60,12 g 52
Izoleicīns (ILE):  0,18 g 52
Leicīns (LEU):  0,52 g 52
Lizīns (LYS):  0,13 g 52
Metionīns (MET):  0,09 g 52
Cistīns (CYS):  0,03 g 52
Fenīlalalīns (PHE):  0,4 g 52
Tirozīns (TYR):  0,44 g 52
Treonīns (THR):  0,18 g 52
Valīns (VAL):  0,22 g 52
Arginīns (ARG):  0,13 g 52
Histidīns (HIS):  0,16 g 52
Alanīns (ALA):  0,21 g 52
Aspartāmskābe:  0,54 g 52
Glutamīnskābe:  2,77 g 52
Glicīns:  0,27 g 52
Prolīns (PRO):  0,75 g 52
Serīns (SER):  0,31 g 52
Ūdens (WATER):  43,12 g 52

ID kods: 0611

MM88 Informācijas tehnoloģijas