Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Kviešu milti, ar 10% auzu miltu piedevu

Wheat flour, with 10% oat flour additive

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA):  0,256 mg 52
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF):  0,114 mg 52
Niacīns PP (NIAEQ):  5,36 mg 52
Izoleicīns (ILE):  0,17 g 52
Leicīns (LEU):  0,58 g 52
Lizīns (LYS):  0,16 g 52
Metionīns (MET):  0,1 g 52
Cistīns (CYS):  0,02 g 52
Fenīlalalīns (PHE):  0,36 g 52
Tirozīns (TYR):  0,46 g 52
Treonīns (THR):  0,23 g 52
Valīns (VAL):  0,27 g 52
Arginīns (ARG):  0,17 g 52
Histidīns (HIS):  0,2 g 52
Alanīns (ALA):  0,28 g 52
Aspartāmskābe:  0,55 g 52
Glutamīnskābe:  3,56 g 52
Glicīns:  0,32 g 52
Prolīns (PRO):  1,22 g 52
Serīns (SER):  0,43 g 52

ID kods: 0605

MM88 Informācijas tehnoloģijas