Pārtikas centrs
Sākums Pārtikas sastāva datubāze Veselīga uztura forums
GlaxoSmithKline - Fonds medicīnas izglītības un zinātniskās izpētes atbalstam
LatFIR

Pārtikas sastāva datubāze » Putraimi un graudu ēdieni

Putraimi un graudu ēdieni

Kviešu milti, ar 10% griķu miltu piedevu

Wheat flour, with 10% buckwheat flour additive

Daudz. Mērv. Datu avots Kval. nov.
Vitamīns B1 (tiamīns) (THIA):  0,228 mg 52
Vitamīns B2 (riboflavīns)(RIBF):  0,141 mg 52
Niacīns PP (NIAEQ):  5,908 mg 52
Leicīns (LEU):  0,6 g 52
Lizīns (LYS):  0,18 g 52
Metionīns (MET):  0,09 g 52
Cistīns (CYS):  0,02 g 52
Fenīlalalīns (PHE):  0,26 g 52
Tirozīns (TYR):  0,45 g 52
Treonīns (THR):  0,25 g 52
Valīns (VAL):  0,3 g 52
Arginīns (ARG):  0,17 g 52
Histidīns (HIS):  0,22 g 52
Alanīns (ALA):  0,32 g 52
Aspartāmskābe:  0,7 g 52
Glutamīnskābe:  3,84 g 52
Glicīns:  0,34 g 52
Prolīns (PRO):  1,24 g 52
Serīns (SER):  0,44 g 52

ID kods: 0607

MM88 Informācijas tehnoloģijas